pixelbild
 
pixelbild
Länkar


Kontakt

Om behandlingen


Om Shiatsu

Områden i kroppen med för mycket energi kallas jitsu 実, medan de som har för lite kallas kyo 虚 enligt Shiatsu. Jitsu är vanligen ett smärtande område som betraktas som symptomet, medan kyo anses vara orsaken, och alltså är det område som i första hand bör behandlas. Kroppens immunförsvar och självläkande förmåga förbättras och tack vare den djupa avslappningen kan stress och känslomässiga spänningar frigöras ur nervsystemet. Shiatsu har en gynnsam effekt vid många symptom, såsom stress, astma, allergi, sömnproblem, utbrändhet, migrän, spänningar i nacke och axlar, ledbesvär, mag- och tarmbesvär, ryggbesvär och depression.


Alla hälsoproblem är relaterade till obalanser i de inre organen och blockeringar för rörligheten för KI (energi) genom meridianerna. För att balansera meridianerna använder jag Zen Shiatsu 禅指圧/Keiraku Shiatsu 経絡指圧, 8 Extra ordinära meridianer 奇絡八脈 , Akupressur och för segmentbehandling Tuina  推拿. För att massera de inre organen använder jag Anpuku 安腹 Chi Nei Tsang 気内臓.

Övriga behandlingformer är Klassisk massage, Muscle Energy Technique, Soutai 操体法 m.m.
Läs mer om våra olika behandlingsformer »


Genki Shiatsu (Fyll på med ny energi!)

Japansk kraftfull kroppsterapiform där jag arbetar med tryck utmed meridianer (kroppens energibanor) och dess akupunkturpunkter samt roterar och tänjer leder och muskulatur. Alltid i en mjuk och följsam rytm som ökar din kroppsmedvetenhet och din avslappning. Massagen ökar syretillförseln till hjärnan vilket gör att du blir piggare och orkar mer. Behandlingen är behaglig, avslappnande och stimulerar kroppen till självläkning. Jag kompletterar även med andra behandlingsmetoder vid behov.


Kutsurogi Shiatsu (Avkoppling)

Vill du koppla av från din stressiga vardag? Gillar du en subtil behandling? Behandlingen är behaglig, avslappnande och stimulerar kroppen till självläkning.


Attaka Shiatsu (Klassisk massage med Shiatsuinslag)

För de som önskar mer beröring passar denna klassisk massage med inslag av Shiatsu. Behandlingen är behaglig, avslappnande och stimulerar kroppen till självläkning.


pixelbild
Shiatsubehandling

Shiatsubehandling


Shiatsubehandling

 


Shiatsubehandling

 


Shiatsubehandling

 


Shiatsubehandling

 


pixelbild